jag orkar inte :'D

Tjoo, jag och min stora syster hitta denhär, så himla grym. Har inte skratat så mycket på länge;)
http://www.youtube.com/watch?v=c8H0gTPt4og&feature=player_embedded
 
ALLA KOLLAR!
ni som har humor kommer garva...
 
TJEJENS BLOGG: http://claraslife.devote.se/

vet inte hur det blir?

hej! Just nu kommer jag inte kunna blogga på ett tag av olika anledningar. Ni får se när jag är tillbaka troligtvis om någon/några dagar. Inte länge men en liten stund. Elin kommer väll hem och bloggar då, det vet jag inte men ja vi får se. Nu kommer denhär bloggens uppdaering suga, men både jag och Elin är på semester så vi får se hur det blir. Ha det bäst och kolla till om någon/några dagar igen! Puss!

SPANIEN 3

Hej, kom just in från stranden, super kul för vi va på ett ställe där det typ är jätte höga vågor så man dog typ för man ba slängdes med och ¨så hamna man någon stans man inte viste. Ja det var iallafall kul.
Men innan det var jag typ på ett zoo, det var sjukt läskigt, har alltid haft svårt för djur, typ fåglar och små djur wääää
.
 
Ja så hette det och såg ut det var typ inspererat av madagasgar och andra länder så det var typ djur jag aldrig hadde sätt eller viste existerade, haha.
Snart ska jag gå och fixa mig osv osv för det är ju fotbolls EM och spanien är ju med så jag ska till en resturant där dom visar EM. Vi ska äta och umgås med spaniorer, haha neh men dom är helt galna i det här. Går man på stranden känner man sig annorlunda om man inte har spanska flaggan i ansiktet liksom. Och överallt sitter falggor uppe och bilar åker runt med ög musik och falggor. Dom tycker typ dethär är skit kul. Ja det är mina planer.
Ha det bra kram Elvira

RSS 2.0