bilderna från idag

Hej nu kommernågra bilder från idag inte alla men några!
Kram Elin



en tår består av 1% vatten, och 99% kännslor

hej!
Nu har jag precis kommit hem, jag var hos mina kompisar, åt middag och sen kolla vi på en brasa, fast på andra sidan sjön? Fråga mig inte varför...
Men det var väll mys, just nu vill jag bara dööööö... Hur kan jag va så idiotisk? Jag har typ gråtit nu i en kvart?
Jaja, i morgon ska jag inte göra någonting, så då blir det mycket uppdatering. Lägger även upp bilderna från kvällen, och Elin dom bilderna från idag. Dom blev jätte bra! så imorgon blir det mycket bilder, då har ni något att se fram emot! Nu ska jag drika min milkeshake och sen sova eller se på film eller något upp piggande.
Hörs i morgon, puss och kran på er!
 

image description
På bryggan, jag och elin år jordgubbar choklad och jätte god pastasallad med festis! mysikt värre!

I was strong when i listen to you

Hej
Elvira och jag har tagit massa fina bilder som ni får i kväll (y) yes.
Och snart ska jag äta tror jag vi håller på att grilla nu :D Elvira är hos hennes mammas kompis och äter middag så uppdateringen från henne kommer kanske inte vara så bra. Men när jag fixat bilderna menas med laddat upp, valt ut och redigerat lägger jag upp dom här på bloggen . Kan hända att jag gör  ett snabbt inlägg innnan det men trolige inte . Kram Elin
 


Valborg (Y)

Hej
Nu är Elvira här hos mig ! vi har varit nere på stan och kollat på forsränningen och ätit och träffat folk !
Vi åt årets första jordgubbar (spanska) men jordgubbar som jorgubbar !
Dom var lite hårde och stötta på vissa ställen men struntsamma !
Nu ska vi gå ut och fota kan hnda att bilderna kommer upp i dag eller i morgon om  dom blir fina :)
ha det bra kram Elin och Elvira


Dream, but don't forget to live. Then maybe you'll find yourself living your dream




Glöm aldrig att du är udda och unik, precis som alla andra

Hej!
Nu har jag precis kommit ur duschen, för tredje gången idag...Jag ville först duscha innan jag åkte, sen ville jag ha inpackning och sen skulle jag hoppa in igen och ta ur inpackningen. Längtar till imorgon, valborg o allt. Först blir det stan med älsklingen sen blire middag hos mammas och pappas kompisar och deras barn. Kul! Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske se någon film eller något, tips? Men imorgon så kommer jag lägga ut lite bilder från idag, då har ni något att vänta på!

En fin bild på MITT öga, cooling...
Ha det bra, puss!


Torka inte mina tårar om du endå en dag tänker skapa dom

Hej
Nu har jag varit ute med mamma i typ 2 tim med Glossy (min hund). Kände att jag ville blogga lite !
till middg åt jag sushi så gott. Dom flesta bara euw fast ni inte smakat så smaka om ni vill ha reda på sanningen.
Okej det är typ ilite rå fisk men man tänker inte direkt på det när man äter så mitt råd är att PROVA !
 kram Elin


Hela storryn från i går

Hej
Min uppdatering har inte varit så bra pga deet som hände igår ! jo det var så att :
Jag Erk och Gustav hade ridit och duchat av henne allt svett.  Hon skulle få springa upp till hagen själv för att hon var så sjukt taggad på att rulla sig . Och Erik och Gustav var där nereoch skulle släppa upp henne medans jag skulle öppna hagen . I hagen går ett sto som heter Veveca som är brunstig och var väldigt vild . Jag shasade i väg henne för att Henna skulle få komma upp och jag ropade ner.
-Släp henne nuuuu fort !
Dom släppte henne och pricis när dom gjorde det ropade jag :
-Neej vänta stanna Henna .
Då kom den hästen utspringandes i full galopp medans lilla Henna kom i full galopp från andra hållet och jag tappade kontrllen och rammle med armen under mig! 
Det gjorde så sjukt ont .. men hann inte tänka på det just i den secunden när Vececa kom stegrandes och bockandes emot mig . Jag kastade mig in mella staketet mella två hagar för att inte bli på sprungen !
Medans jag satt och grät för att det gjorde så ont och ropade på hjälp rullade sig Henna fridfullt i hagen  snacka om att jag var irriterad   på henne.
Erik och Gustav hade ämtat hjälp och dom schasade in hästarna i hagen igen . jag hade fortfarande lika ont i armen . Men eftersom jag bara bor 7 min där i från så gick jag hem ( Gustav följde med mig ) . 
När jag kom hem a jag på en fryspåse för attminska smärktan . Det är klart att det kändes mindre men det gjorde ont . På kvällen så åkte mamma och jag in till akuten dom kände och klämde och kunde inte hitta så mycket fel som tur var ! Just nu äter jag medicin 4 ggn om dagen i 1 vecka om det inte är bettre då ska jag tbx till sjukhuset. Om man säjer såhär detkunde vaarit värre men har fortfarande väldigt onti armen !

Nu lite allmän fakta om dagläget :
idag har jag och mamma varit och köpt en data till mig PUSS mamma älskar dig !
sen har det nog inte hänt så mycket mer en att jag vilat och gjort tråkiga saker men men sånt måste också göras.
inlägget blev väldigt långt men de vr mycket att skrva om 
Kram Elin 

 


I want Summer


Om oss

Hej !
Jag heter  Elin och är 13 år och hästintresserad och driver denna blogg med min bästa vän  Elvira!
fortsätt läsa och följa våran blogg på blogglovin för att få veta allt om oss.
Kram

Hej jag heter Elvira och är 14 år och driver denna blogg med min bästa vän Elin .
På fritiden spelar jag badminton på fyrisfjärden i Uppsala,
fortsätt läsa och följa våran blogg för mer info.
Kram

Just because the relationship ended doesn't mean the feelings did.

Hej!
Nu har vi fått våran header, så sjukt snygg. Gjord av Anna hennes blogg står där nere, alla kollar då! Men just nu är jag hos mormor för hon fyller år o grejer. Det är sjukt mysigt, hon har kvar alla gungor sandlådor och saker från när vi var små så det är mysigt! Nu ska jag gå och äta tror jag. Juste jag prata med Elin och hon har ont men jag vet att hon fixar det, men jag träffar henne i morgon på stan, så jag längtar. Sen åker jag till våra kompisar på kvällen o det är mys, men ha det bra! Puss!


Kaos dag

Hej
Hade tänkt göra ett långt inlägg från data i morgon.
Nu gör jag ett litet kort rubriken lyder !
Skriver allt i detalj i morgon så trött nu
Kram Elin


I'm not telling you it's going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it

Hej!
idag har jag inte så mycket att blogga om. Jag vaknade imorse vid 10 ungefär, sen vid lunch åkte jag och min familj och åt på stan sen va jag på stan lite och köpte ett par byxor på Ginatricot (bilden nedan) för 499 kr, eller 500 kr då men det är såhär onödigt med "99" på slutet men jag tycker dom är jätte snygga. Så klart sitter dom inte sådär bra på mina fula ben men dom är coola.
sen tog jag bussen hem och typ suttit i solen, världens bästa väder ju! och sen såg jag en film den heter "foot lose" den nya filmen, rekomemedras lungt, as bra!
Ja, nu är det såhär att Elin är inne på Akademiska sjukhuset för hon gorde illa sig i stallet så jag tror inte att vi ska förvänta oss så mycket bloggning av henne, hoppas det går bra bästa vän!
Nu ska jag se klart på filmen, det är väll en tre kvart kvar och sen hoppar jag i duchen. Efter det måste jag slå in min present( min mormor fyller år i morgon) jag kommer åka till henne med några andra i släkten tror jag. Men sen kansske Elin skulle sova hos mig men jag ska prata med henne i morgon.
ha det bar puss o kram!
image description

byxorna på bild 1: 499:- Ginatricot


Nya kläder (y)

Hej
Det kanske är lite sent inlägg men .idag var jag på stan med Elvira vi åt kebab och chillade runt vid fyrisån i värmen !
Jag hittade en sjukt snygg tröja på Gina tricot för 149 kr (bild nedan).
Nu snart ska jag nog sova efter en lång toppendag kram Elin
Ps: inte värdens bästa bild men den får duga !


Living young, wild and free

Hej
Nu har Elin precis åkt hem. Vi har haft underbart kul och snackat mycket om allt och alla! Jätte mysigt! Dagen i dag har varit kaos... Den börja bra, jag och min kompis hade hemkunskap och vår lärare var typ jätte stolt. A-här kommer jag! Hehe, nej men det var kul! Men dagen i skolan var väll okej, jag och Elin tog hårda beslut om vänner osv osv... Vi får se hur det går? Jaja, jag dör vad bilden är sann! Puss / Elvira


Elvira 13 år - börjar om.

Hej!
Det är jag som är Elvira. Jag skrev i rubriken att jag är 13, men jag fyller 14 om 22 dagar, bara så ni vet det!
Jag kommer iallafall driva denna blogg med bästa vän Elin, och vi två kommer uppdatera ett varsit inlägg varje dag . Minst! På min fritid så så brukar jag vara med mina vänner, plugga, fota, lyssna på musik. Jag spelar även bedmintoon på Fyrisfjärden i Uppsala. Det är världens bästa sport och även om jag kanske inte är jäätte bra så är det kul!
Det jag kommer skriva mycket om min varadag, foto, musik, och kanske lite om mina träningar, men det är inte så jätte intressant...
Jag kommer skriva mycket om mina känslor, vad jag tycker och tänker om saker. Jag menar inte att jag ska sitta här och skriva om mitt "deppiga" liv. nej, även om mitt liv inte är som jag kanske önskar eller vill att det ska va så vill jag bara nå ut till er. Visa att även om livet är dåligt ibland så finns det alltid något som kan pigga upp dig. Som denhä'r bloggen tillexempel? nejnej, skoja..
men hoppas ni gillar våran blogg o allt!
PS: headern kommer snart...


här va två fina bilder på mig, ha det bra. Puss och Kram! / Elvira

Elin 13 år - startar på nytt

Hej
jag heter Elin och är 13 år och kommer driva denna blogg med min bästa vän Elvira .
Jag går på Kunskapsskolan i Uppsala och på min fritid rider jag för det mesta. Jag kommer mest skriva om mitt hästliv men även mode,foto,vänner och mycket känslor krig saker !
När jag rider, rider jag en dag i veckan på Lurbo Ridklubb (ridskola) . Sen rider jag en ponny som heter Henna (ungponny) som inte riktigt kan så mycket så ni får följa min utveckling med henne .
hoppas jag lät intressant så ni vill fortsätta följa mitt och Elviras liv och läsa om oss
Kram Elin



Ja det var 2 bilder på mig nu vet ni hur jag ser ut också !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0